Om !

Det är jag, och bara jag som är jag.
Det här är något slags försök till att återuppliva något som kan liknas vid Frankenstein.
Förhoppningsvis kommer jag med tiden skriva något intressant, men det mesta kommer nog vara allmänt skit som jag skriver för att lugna ner mig innan jag går och lägger mig.
En dag ska jag ta över världen.

Jag har den senaste tiden läst igenom rätt många kontaktannonser pga en uppsats i skolan. Detta har jag gjort att jag själv funderat på hur jag själv skulle skriva. Om jag skulle framställa mig själv som romantisk, snäll, nöjd med allt men ändå söka efter den sista pusselbiten i mitt liv, eller om jag skulle vara ärlig.

Det senare alternativet känns mer lockande. Dels för att alla som skulle ta kontakt med mig antagligen skulle bli jävligt besvikna. Dels för att alla andra redan är allt det där, skogspromenader, glimten i ögat och en längtan efter att åka runt och upptäcka världen. Nä. Visst, jag gillar skogen. Rätt jättemycket faktiskt. Någon glimt i ögat tvivlar jag starkt på att jag har. En längtan efter att resa runt hela världen tappade jag någon gång när jag var 12, när jag spelat alla Backpacker-spelen på datorn lite för mycket.

Jag är egentligen en rätt tråkig person. Inga speciella intressen, inga direkta mål i livet. Jag är oftast tystlåten men tidvis vulgär. Det är rätt svårt att få mig till några djupare diskussioner och jag är inte särskilt förtjust i skrikiga kids. Då jag är student har jag en rätt skral ekonomi. Jag är säkert kortare än dig och jag är inte släkt med någon blåblodig. Inte ett enda slott finns i släktens ägo.
Jag är dessutom relativt oerfaren på relationsfronten, så jag kan inga knep. Ska man vara cynisk, något jag gillar att vara, kan man säga att jag inte haft ett enda ordentligt förhållande. Jag blir ganska lätt avundsjuk på andra, fast det döljer jag så gott jag kan. Jag är otroligt mycket jante, skriver alldeles för många jag i såna här texter, är ingen tia på snygghetsskalan och skulle inte må dåligt av att tappa några kilon. Inte heller tar jag smör på mina mackor. Jag är inte särskilt manlig och är inte ens bisexuell.
Dock har jag faktiskt positiva sidor. Sköljmedlet jag använder luktar rätt gott har jag fått höra. Det behövs knappt mer än ett Hej för att min dag ska vara gjord. Jag har världens bästa musiksmak, jag är varken särskrivare eller kristen, inte heller medlem i någon annan sekt. Jag skickar bara söta smajlisar på msn, jag tycker om choklad, min favoritfärg är oftast röd och du får krama mig precis hur mycket du vill, gratis. Vore jag ett djur skulle jag vara en haj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: