när stålmannen kom till byn blev det ett jävla stohej kan jag lova. ( Idag blir du negativt överraskad)

Idag har det varit onsdag, ungefär hela dagen. Jag gick upp rätt tidigt och städade en aning. Johanna kom på besök nämligen. Vi hade inte träffat varandra på nåt halvår kom vi fram till. Uschja. Inte för att vara sån, men jag saknar henne. Våren 2008 liksom. Min första infödda Jönköpingsområdet-vän och grejer.
Besöket idag blev dock inte så långvarigt. Båda har fullt upp.

När hon gått försökte jag komma igång med uppsatsskrivandet. Jag börjar verkligen tycka synd om Sanna som skriver med mig. Jag gör verkligen ingenting jämfört med henne. Att ha tummen i arslet är lite </3. Efter några timmar, en vända till Coop, ett soppkok och lite facebook senare kom jag igång lite. Sen skrev folk till mig på msn, sådär en efter en. När jag dissat den ena skrev den andra, och så vidare. Det är lite lustigt hur folk skriver till en när de egentligen inte ska göra det. Sen kan man sitta dag ut och dag in och vänta på ingenting.
Jag har skrivit en halv sida om Tidigare forskning nu iallafall. Det var svårt. En halv sida på två dagar. Det är jag i ett nötskal.
Mitt i skrivandet ville jag ha luft, så jag gick till Ica vid Cigarren och köpte choklad för att vara fet. På vägen tillbaka vet jag inte riktigt vad som hände. Det började snurra, hjärtat klappade som en kinesisk trumpojke och grejer. Benen höll på att ge vika och jag kände mig som om jag var på väg hem efter en alkoholkväll. Jag var tvungen att sätta mig ner en stund, för att klara av de sista 200 metrarna hem. Det var lite läskigt. Jag skyller på uppsatsen dock.

Nu är klockan 02.19, sen onsdag, tidig torsdag, hur man nu vill se på det. Jag ser det som att det är fredag kväll. För det känns så. Eller. Inte nu längre. Blö, jag är trött. Trots detta ska jag upp med tuppen imorrn. Mobilen börjar skaka och låta runt halv 10 imorrn. Jag vet inte vad jag har för alarmsignal. Det spelar ingen roll, jag vaknar ändå.

Aja. Hoppas jag kan släppa uppsatsen snart. Då ska jag påbörja projekt ha-en-bra-sommar, projekt ny kamera och projekt ny, het och en aning mer officiell blogg.
Jag klarar inte av det här med att ha så mycket frihet och så avlägsna deadlines. Att göra saker kvällen innan, eller inte alls, det är ju min grej nästan. Frågan är ju hur det blir med C-uppsatsen sen om lite mer än ett år.
Hursom; Sova nu. Ska bädda ner mig bland mina lakan som kanske inte är så bäddade, men som nästan alltid luktar nytvättade. Iofs mår jag väl inte dåligt av nya dofter, när jag tänker efter. Kom.

Massa text, skriven av en trött jens. Text utan bilder dessutom </3
flåt.

Annonser

One Response to när stålmannen kom till byn blev det ett jävla stohej kan jag lova. ( Idag blir du negativt överraskad)

  1. Aw, this was a really good post. Taking a few
    minutes and actual effort to generate a good article… but what can I say…
    I procrastinate a lot and don’t seem to get anything done.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: