fjorton.jpg

Sådär. Nu är påskhelgen snart slut. Det är söndag, jag är trött och har rätt mycket att göra egentligen.  Dels Möbelmästarbilder att fixa markeringar på, och dels rätt jättemycket plugg egentligen. Dels ska jag peer reviewa 8 personers anteckningar av någon anledning, och dels har jag typ tre böcker och ett antal distansföreläsningar jag måste ta mig igenom de närmsta 2-3 veckorna. Plus nåt seminarium och nån annan småuppgift. Sen ska jag ju också hitta någon att skriva B-uppsatsen med och allt det där krafset. Usch. Just nu är skolan inte pepp alls. Just nu vill jag bara skippa de här kurserna och ta sommarlov. Vetenskapsteori och uppsats är verkligen inte min grej. Det borde vara tilläggskurser för folk utan liv eller nåt. Alla uppgifter är dessutom sjukt abstrakta och flummiga, samtidigt som lärarna är tråkiga och opedagogiska. Det har gjort att jag de senaste typ två veckorna knappt gått utanför dörren om jag inte varit tvungen. Jag har knappt rört mig ur soffan eller socialiserat.

Hursomhelst så var det fest igår. Hanna fyllde 18 år, 2 veckor och 5 dagar. Vi var i Ottos Nässjöresidens bland ballonger, vårsol och cigarettrök. Det var precis lagom lugnt och skönt och mysigt. Trots det kom polisen och knackade på. Jag får väl hoppas för Ottos skull att det inte blir så allvarliga konsekvenser. Problemet var väl mest att grannens/ägarens ringklocka i vissa fall kommunicerade det som trapphusets lyseknapp skulle ha gjort. Jag hade iallafall trevligt och sånt. Jag fick mina 8 kramar med hyfsat klar marginal. Jag vaknade svettig på morgonen av kvav lägenhetsluft och en sovsäck gjord för mer frusna personer. Efter nån timmas häng så traskade jag ner till stationen och mitt tåg och lämnade ett då molnigt och dimmigt Nässjö för ett Jönköping som var kallt, men med strålande sol åtminstone.  Trots att jag inte mår dåligt idag har jag tyckt synd om mig själv med en kebabpizza. Helt okej.
Nu ska jag försöka läsa, eller nåt. Det börjar väl bli dags att ta tag i saker och ting.

Förresten, när jag satt på tåget hem idag så kom jag på en sak: I sommar, då vill jag åka iväg till nåt random ställe och ta en eller flera nätter på hotell och bara chilla lite. Jag har ju aldrig riktigt gjort det.

Och sen så är jag lite avis på alla andra som skryter med årets första grillkväll och sådär, för jag vill också. Kan vi inte dra ihop nåt gäng, dra hem till nån, eller sätta oss på vätterstranden eller nåt, dra fram engångsgrillarna, korvbröden, solen och det glada humöret och ha en bra kväll?

Intresseanmälningar till ovanstående aktiviteter och annat mottages gärna.
Puss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: