din drake kan vara ett begrepp

Åh. Jag tänkte på massa bra saker igårkväll, innan jag somnat. Nu har jag ju glömt allt igen, som vanligt. Världen skulle vara en mycket bättre plats om mina världsproblem inte skulle falla i glömska.
Iallafall. Klockan är 7.35 och såhär tidigt har jag inte varit uppe på månader. Det är ljusare ute än jag räknat med, samtidigt som jag dör lite varje gång jag faktiskt inser att det är rätt mörkt ändå.
Idag har jag dugga, minitenta, på begrepp. Jag antar att de här begreppen står i våra böcker. Jobbigt ju. Det går nog bra iallafall. Sen, om jag hinner klart till dess, så ska jag klockan 11 åka till min lägenhet och få nycklar och krafs. Idag är trots allt min första dag som jag officiellt sett inte är Mbkare. Förhoppningsvis slipper jag Jönköpingsdialketen. Den är rätt ful egentligen.  Aja. Imorgon kommer vi antagligen göra en del av själva flytten iallafall. Jag kommer ju inte ha något internet på ett. Det är väl ungefär det som gör att jag inte vet riktigt var jag ska bo den närmsta tiden. Men det löser väl sig. Jag får hoppas att det finns någon halvt okunnig granne man kan tatta uppkoppling av. Jadå. Annars får jag väl bjuda på otroligt många filmkvällar, och själv komma iväg på ett antal. Bara för att kunna klara de grundläggande mänskliga behoven à la Bilddagboken, Facebook och msn. Inte för att jag är särskilt social över msn längre. Jag ursäktar, ni behöver inte ta det personligt. Skriv gärna till mig. Så kommer jag nog börja skriva till er mer. Helt enkelt. Just nu glömmer jag mest att skriva till er. Ja.
För övrigt så fick jag lite halvdålig respons på mitt ”ge mig kommentarer”-tjat. Noll (0) kommentarer gled in.

Tack
/jönköpingsbo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: